Szeptember 1.-től indulnak a gyerek birkózó edzések! 2020.08.24

3 éves kortól várjuk a gyerekeket!
BIRKÓZÁS 3 ÉVES KORTÓL A 11. KERÜLETBEN!
Hamarosan vége a nyárnak! Mi is belevágunk a tanévbe!
Óvodás, és iskolás birkózó edzéseink kezdetét veszik, ahova a jelentkezés folyamatos!
Edzők: BÁRDOSI SÁNDOR olimpiai ezüstérmes birkózó, és Forgó Fruzsina birkózó
3 éves kortól játékos mozgásfejlesztés.
6 éves kortól pedig a mozgásfejlesztés mellett, a birkózás alapjait is elsajátíthatják a kisiskolások.
Gyors döntések, lényeglátás, ügyesség; az élet minden területén fontos képességeket fejlesztenek az úgynevezett „kontaktsportok”
Kinek való a birkózás?
Ez a sportág rendkívül személyiségformáló és képességfejlesztő hatású, ezért mindenkinek ajánljuk: szerény, visszahúzódó típusú gyerekeknek is, fiúknak, lányoknak egyaránt. A birkózás „valós” küzdősport. Itt valóban a test-test elleni küzdelemé a főszerep, nem pedig az esztétikáé, mint egyes harcművészeteknél, ahol a lényeg, hogy szép mozdulatsorokat mutassanak be. A birkózásban a másodperc törtrésze alatt kell dönteni, hogy hogyan reagáljak, hogyan tudom például a másikat olyan helyzetbe hozni, hogy lekerüljön a talajra – meg kell találnom a megfelelő megoldást úgy, hogy közben figyelembe veszem a saját fizikai és lelki tényezőimet. Ezek a helyzetek segítenek kialakítani már a kisgyermekekben is a gyors döntés és a lényeglátás képességét, amikre az élet minden területén igen nagy szükség van.
Ebben a sportban állandóan új kihívásoknak van kitéve az ember a mozgás szempontjából, ami rendkívüli módon fejleszti az ügyességet. Ráadásul az egész testet megmozgatja, ami a testsúlyszabályozás, a zsírégetés szempontjából is nagyon jó.
Szeretettel várunk minden kis csibészt!
Érdeklődj itt, vagy keress minket a +36704152777 számon!
BKA Team