Önvédelmi edzések az akadémián! 2017.09.14

Kortalanul lehet csatlakozni az edzésekhez fiúknak, lányoknak!

Szeptembertől Janik János harckoreográfus vezetésével önvédelmi oktatás indul!
Az oktatáshoz kortalanul, gyerekek, és felnőttek, nők, és férfiak egyaránt csatlakozhatnak.
Jani 40 éve küzdősportokkal foglalkozik, ebből 15 évet volt kaszkadőr.
Az elmúlt években a megszerzett tudása alapján a Filipino harcokból ötvözött egy önvédelmi rendszert, melyben nem feltétlen a súly, és az erő számít, hanem az az egység amit a filipino harcok ötvöznek: anatómia, fizika, és egy teljesen más gondolkodásmód.

"Ezt kifejezetten olyan embereknek próbáltam kifejleszteni, akik vagy már szenvedtek támadást az utcán, vagy tartanak tőle és nem érzik elég erősnek magukat egy ilyen helyzet kezeléséhez.
A rendszert úgy gyakoroljuk, hogy az elején lágy mozdulatokkal és minimális kontakttal kezdjük, majd mikor elérünk egy szintet lehet kicsit erősebb a kontakt, de addigra már megfelelően begyakoroljuk a technikákat. Éppen ezért mindenkinek ajánlom, nőknek és gyerekeknek is Ráadásul mivel külön mozog a kéz és a láb mindkét agyfélteke dolgozik, így más dolgokban is segít (mozgáskoordináció, tanulás stb.)
Haladóbb szinten megpróbálunk a kés és fegyverek ellen is tréningezni, hisz sajnos egyre több ilyen támadás éri az embereket és ez még egy kis pluszt jelenthet az önbizalmunkban."

Edzések: kedd, csütörtök 17:30-18:30