Megsérült Bárdosi térde 2014.02.12

Hatalmas kínokkal küzd Bárdosi Sándor (36), aki fájdalmai miatt kénytelen térdgéppel közlekedni, ugyanis egy rossz mozdulat következtében több térdszalagja is elszakadt.

Nagy valószínűséggel műteni kell az Édes élet sztárját.

 

Hogyan sérült meg?
– Egy pankrációs rendezvényen beálltam a srácok közé, jó mókának tűnt. Rosszul léphettem, hiszen kifordult a térdem, de először nem hittem súlyosnak. Vélhetően azért, mert bemelegítettem, és az adrenalin tombolt a szervezetemben, nem éreztem akkor még nagy fájdalmat. Azonban amikor hazaértem, és kihűltek az izmaim, rájöttem, hogy ennek a fele sem tréfa. Éreztem, hogy nagy baj van, ugyanis irdatlan fájdalom hasított a térdembe.

Mit mondott az orvos?
– Több szalag is elszakadt a térdemben. Jelenleg térdgéppel járok, s bízom benne, hogy javulni fog. A napi teendőimet ugyan nehézkesen végzem el, de egyelőre nem engedem, hogy megoperálják. Pedig nagy valószínűséggel műteni kell majd, de úgy vagyok vele, hogy amíg javulgat, addig várok vele.

Ez lenne az első műtétje?
– Sajnos nem. Korábban már műtötték a térdszalagomat, ráadásul most is éppen a szalag szakadt el, amelyet egyszer már pótoltak, ezért minden bizonnyal nem lenne fájdalommentes az operáció.

K. T. (Blikk)