Bárdosi Sándor - Apa leszek! 2014.08.18

Budapest — Bárdosi Sándor (37) apa lesz! Az olimpiai ezüstérmes birkózó felesége, Ildikó immár 12 hetes terhes.

– A barátnőmnél, az ötgyermekes Nóránál ültem, amikor kiderült, hogy állapotos vagyok. Megkérdezte, hogy nem akarok-e csinálni egy terhességi tesztet, mert szerinte kemény a hasam alul. Belementem, de úgy voltam vele, hogy úgysem vagyok az – elevenítette fel az örömteli első pillanatot Ildikó. – Először kijött egy csík, gondoltam, negatív. Térültem-fordultam a konyhában, aztán egyszer csak elkezdett halványodni a másik vonalka is.

Pánikomban Nóri is csinált egy tesztet, hogy lássam, miként néz ki a negatív. Nem hívtam fel Sanyit, mert nem akartam egyből ráhozni a frászt. És ez nem is olyan dolog, amit telefonon kell elmondani. Beszaladtam a magánrendelőbe, hogy megnézzék, biztos az vagyok-e.  Kiderült, egy hónapos terhes vagyok.

 Bárdosi éppen órát tartott az általa üzemeltetett Küzdősport Akadémián, amikor Ildikó az orvostól azonnal beszaladt, hogy közölje vele a jó hírt.

– Pont azt mutattam meg a tanítványaimnak, hogy kell forgatni az újonnan beszerzett gyakorló gumikést, eközben Ildi félrehúzódva a barátnőjével beszélgetett. Az óra után meg akartam mutatni neki is, hogy néz ki a gyakorlókés, és poénból elkezdtem bökdösni vele. Valósággal szikrákat szórt a szeme. Fogalmam sem volt, mi lelhette, mert venni szokta a poént – vette át a szót mosolyogva Bárdosi. – Aztán megfogta a kezem, és bevitt a belső teremben lévő tatamira. Ott volt közepén egy kiscipő. Egyből elsírtuk magunkat mind a ketten. Nagyon jó pillanat volt. Ildikó ezután elmesélte, hogy pár napja töltötte be a 12. hetet, és minden orvosi vizsgálat a legnagyobb rendben volt.
Az majd a későbbi vizsgálatok során derül ki, hogy kisfiuk vagy kislányuk születik-e, mindenesetre az egykori birkózó már tervezgeti, miként fogadják a kis jövevényt.

– Természetesen külön szobája lesz. Amiben eddig az érmeket meg a kupákat tartottuk, az lesz az övé. Így egy helyen lesznek az értékeim. Minden egy szobában lesz, amire büszke vagyok – tette hozzá Bárdosi.

Kolontár Krisztián/Blikk.hu