Bárdosi kisfia már most remek birkózó! 2015.02.23

Bárdosi Sándor méltán lehet büszke magára, hiszen nem csak világbajnok sportoló, de egy csodálatos kisfiú apukája is – akiről már most látszik, hogy birkózó vér csörgedezik az ereiben.

A sikeres sportoló évek óta készült a családalapításra és az apaszerepre, így nem csoda, hogy teljesen oda van a kis Sanyikáért. Az pedig, hogy a négy hetes kisfiú apukája birkózó tehetségét örökölte, egy pillanatra sem lehet kétség.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen kisfiúnak az apukája lehetek. Minden nap látok valami újat, mondjuk egy új mozdulatot, amin elcsodálkozom. Már most látszik rajta, hogy gyakorolja a birkózó fogásokat: pontosan úgy emelgeti a fejét és nyomja fel magát, mint a birkózásban a földharc-technikánál – szóval szerintem félévesen már megtanulja az első igazi mozdulatokat. Szóval nagyon meg vagyok elégedve vele, az pedig, hogy az ügyessége mellett még ennyire szép baba is, teljesen ámulatba ejt. Már régóta szerettem volna családot és szerettem volna apuka lenni, ezért is viselem nagyon nehezen, ha a családomról írnak mindenféle alaptalan pletykákat” – mesélte őszintén Bárdosi Sándor az RC Newsnak.

A birkózó az elmúlt időszakot babázással és lábadozással töltötte, de hamarosan visszaszáll a ringbe, hiszen komoly cél lebeg a szemei előtt: meg kell vernie Növényi Norbit.

„Nagyon komoly elhatározásom van: hivatalosan még nem vonultam vissza a sporttól, úgyhogy ismét vissza fogok térni, és beelőzöm Növényi Norbit. Én három sportágban nyertem már világversenyt, ő négyben, és egyszerűen nem hagyhatom, hogy ez így maradjon. Még a birkózó éveim végén tönkrementek a szalagok a lábamban, így a többi sportágban már így versenyeztem, és bár akkor helyre tették a térdem, azóta megint elszakadtak, de áprilisban lesz egy műtét, amikor helyre teszik a dolgokat. Nem mondom, hogy olyan lesz, mint az új, de arra alkalmas lesz, hogy én is négy sportágban jeleskedjek, és akkor még egyet ki kell találni, hogy túl is szárnyaljam Növényit – mesélte Bárdosi, aki arra büszke, hogy rajta és Növényi Norberten kívül kevesen képesek arra, hogy több sportágban is nemzetközileg elismert eredményeket érjen el.