Nativus minivásár a Bárdosi Küzdősport Akadémián! 2014.02.14

Február 21.-én pénteken 12.00-16.00-ig az Akadémián tart minivásárt a Nativus!

Természetes, kényelmes, stílusos pamut ruházat - hordható minden alkalomra!
A ruhák megrendelésre készülnek, válaszd ki a színt, fazont, küldd el méreteidet, és már is készül a ruhád!
Várnak mindenkit szeretettel február 21.-én pénteken a Bárdosi Küzdősport Akadémián 12.00-16.00-ig!


Aktuális kollekció megtekinthető a facebook oldalukon:
https://www.facebook.com/wearnativus?fref=ts

 

A ruhák elkészítésénél a Nativus márka legfontosabb célja, hogy vásárlóinak olyan terméket tudjon nyújtani, aminek viselése minden igényt kielégít és ellenáll a divat változásainak.
Az elasztikus pamut anyag rugalmassága és az örök érvényű fazonok kombinációja adja azt a komfortérzést, amit a Nativus öltözet viselője tapasztal.
Próbáld ki, és megtudod!
A ruhák tervezésénél az egyik legfontosabb szempont a kényelem és a praktikusság volt, mind szabásában, mind pedig az anyagát tekintve könnyen hordható viseleteket álmodtunk meg.

A Nativus kismamaruhái valójában egy univerzális kollekció, amit a várandósság bármely szakaszában bátran magunkra (és a pocakunkra) ölthetünk.
Az igaz, hogy kilenc hónapra „bérbe adtuk a testünket”, de nőiességünkről, a divat szeretetéről a Nativus ruháinak köszönhetően senkinek sem kell lemondania. Minimál-design tervezésű modelljeink változatos színeivel elérhető áron várják azokat a kismamákat, akik a várandósság ideje alatt is szeretnének divatosan öltözködni.

A Nativus a divat mellett a mozgás örömét, az egészséges életmódot hirdeti, és mivel nem lehet elég korán elkezdeni a sport szeretetét, szívből ajánljuk a kismama-jógát, amely nem csak a mamának, de a babának is rengeteg pozitív energiát biztosít, egy Nativus jóga-nadrág pedig a lehető legjobb választás ehhez.


Elérhetőség: 06-70-2014200, maliildi@liil.hu